Serveis de restauració

Certificació vitamsport per a establiments que ofereixen servei d’apats

Els restaurants, hotels, albergs, cases rurals i refugis propers a la curses, podrán si ho desitjen, comptar amb el nostre assessorament per tal de confeccionar uns menús adequats i óptims per als corredors. Si voleu que el vostre establiment compti amb els nostre assessorament, podreu afegir la marca d’aigua del segell vitamsport en totes les vostres comunicacions d’allotjament i menús destinats als esportistes i nosaltres us maquetarem les cartes dels menús per als esportistes perquè el client sàpiga que ha estat fet per professionals del sector de l’alimentació i la cuina esportiva.

A més comptem, amb el domini vitamsport.cat a on es publicita quins són elsestabliments de cada cursa que compten amb el segell vitamsport que certifica uns serveis d’alimentació pensats per vetllar per la salut i el rendiment de l’esportista.
A través de les xarxes socials facebook i twitter de vitamsport es fa difusió dels establiments que compten amb el segell vitamsport per ajudar als corredors a saber quins són els establiments als que es poden allotjar o menjar per tal de tenir cura de la seva salut.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*
*
Website